Nyheder

​Indkaldelse til generalforsamling.
12. maj 2021, 13.43


Bestyrelsen indkalder hermed klubbens medlemmer til at deltage i den ordinære generalforsamling mandag den 14. juni kl. 18:30


Det foregår i Vejlby Risskov Hallen, hvor vi forventer at kunne benytte et lokale, der tillader os at overholde de på det tidspunkt gældende retningslinjer. Nærmere detaljer herom følger, når vi nærmer os generalforsamlingen.Den foreløbige dagsorden er følgende:


1) Valg af dirigent.


2) Formanden aflægger beretning for det forløbne år.


3) Kasserer fremlægger det reviderede regnskab til godkendelse samt redegør for budgettet for det kommende år.


4) Indkomne forslag


5) Valg til bestyrelsen


a. Næstformand

b. Valg af sekretær


d. + evt. op til 2 menige medlemmer + evt. 1-2 suppleanter


6) Valg af 2 revisorer og 1 revisorsuppleant


7) Eventuelt


Forslag til dagsorden fremsendes til bestyrelsen senest mandag d. 31. maj. Herefter offentliggøres endelig dagsorden.Vel mødt.


Bestyrelsen

VI SØGER NYE TRÆNERE TIL 3. DIVISION HERRER I SÆSONEN 2021/22
20. april 2021, 10.48


Det nuværende trænerteam for vores 3. Division Herrer har af arbejdsmæssige årsager valgt at stoppe. Derfor er vi på udkig efter en ny kompetent trænerduo, der har lyst til at arbejde videre med holdet.

 

Holdet sluttede den afkortede sæson som ubesejret på førstepladsen i 3. Division, og vi forventer, at der også i den kommende sæson bliver tale om et slagkraftigt mandskab, der kan byde sig til i toppen af rækken. Truppen består af en god blanding af unge spillere og erfarne Skovbakken-folk.

 

Der trænes tirsdag og torsdag i Vejlby-Risskov Hallen, hvor der over en årrække er blevet opbygget et unikt træningsmiljø med vores 1. Division Herrer, som vi ønsker at bevare.

 

Vi søger derfor to trænere, der kan bidrage til at videreudvikle træningsmiljøet og indgå i et tæt samarbejde med trænerteamet på 1. Division, Patrick Petersen og Henrik Jørgensen, om at modne unge spillere til 1. Divisions-niveau.

 

Som træner i Skovbakken Håndbold skal du desuden være frisk på at deltage i det sociale uden for banen, da det er en vigtig del af vores klub.

 

Hvis det lyder som noget for dig, er du meget velkommen til at kontakte Christian Meklenborg:


christianmek93@hotmail.com

U15 DRENGE STARTER SOMMERTRÆNINGEN DEN 20. APRIL
16. april 2021, 09.29


 

Efter en mærkelig sæson er vi klar til at byde årgang 2006 og 2007 til U15-træning under mere almindelige forhold (forhåbentlig).

 

Vi har en god gruppe drenge, der rykker op fra U13, som skal blandes med en gruppe U15 drenge, som slet ikke nåede at få nok harpiks på fingrene i sidste sæson. Vi ser frem til at udvikle drengene, og vi har i Johan fundet en træner, der udviser stort engagement for både håndbolden og for drengenes udvikling og deres generelle glæde ved sporten.

 

Nye spillere er - som altid - velkomne til at prøve håndbold i Skovbakken, og I kan kontakte Johan ved interesse

For mere information om vores træningstilbud frem til sommerferien og for kontaktoplysninger kan du følge dette link:

https://www.skovbakkenhaandbold.dk/klub/skovbakken-handbold/hold/u15-drenge

Mindeord om klublegenden Bent Jørgensen
29. marts 2021, 13.41


Skovbakken Håndbold fik i torsdags den sørgelige meddelelse om, at "Mr. Skovbakken Håndbold" Bent Jørgensen er gået bort i en alder af 86 år.For at ære Bents minde og betydning for Skovbakken Håndbold bringer vi her et mindeord, der er skrevet af tidligere formand Bo Louring:Mange ved ikke, at Bent Jørgensen var Idrætshøjskolens første forstander, og selv var med i kredsen af Skovbakken-medlemmer i forbindelse med oprettelsen af Idrætshøjskolen i Aarhus i 1970. Efter en kortere periode på et års tid valgte Bent Jørgensen at gå tilbage til sit arbejdsplads som underviser på Aarhus Seminarium. Han satte sit præg på Idrætshøjskolens bestyrelse, som han var medlem af fra 1980 til 2005. Han sad også i Skovbakkens forretningsudvalg i hele 38 år og de sidste 3 år som hovedformand.Som aktiv håndboldspiller var Bent Jørgensen med til at vinde Skovbakkens første DM-guld i håndbold i 1962.

Han fik landsholdsdebut i 1957 mod DDR, og spillede ialt 12 landskampe, hvor han scorede 12 mål.

For Skovbakken håndbold spillede Bent Jørgensen 293 1. holdskampe. Han var afdelingsformand fra 1989 til 1992. Årets leder i 1976. Og blev hædret med Skovbakkens Æresnål i 1967.Vi i bestyrelsen indstillede i året 2000 Bent Jørgensen til Danmarks Idrætsforbunds Æresnål, som han modtog til stående ovationer i Vejlby-Risskov Hallen.Trænergerningen var helt naturlig for Bent, og han var i mange år træner for Skovbakkens 1. divisionshold.Jeg kendte Bent Jørgensen i næsten 50 år og har siddet i bestyrelser og udvalg samt deltaget i utallige aktiviteter med ham i rigtig mange år. Man var aldrig i tvivl om Bents mening, som han vedholdende argumenterede for, og til allersidst fik ført ud i livet. Bent havde sine meningers mod, temperament og havde sine kanter på den hårde, men gode måde.I SK Århus-regi satte Bent også sit tydelige spor, hvor moderklubben havde en meget fin og givtig samarbejdsaftale i mange år. Støbt med Bent Jørgensens medvirken.Bent Jørgensen har haft en enestående karriere og er den person som jeg kan huske og mindes, der haft den største indflydelse og mest markante aftryk på udviklingen i Skovbakken som klub og håndboldafdeling gennem min tid i klubben.Bent lærte mig to ting, som har fulgt mig hele livet:
Det ene er at være forberedt til møder, - for så får du indflydelse. Bent brugte aldrig ordet magt – men indflydelse. Det andet er, at man skal tro på sagen og ikke være stædig, men vedholdende.Kloge ord fra Bent, som jeg har noteret mig, er:

Pengemænd og forretningsfolk kommer og går, - klubfolk altid består!I Skovbakken Håndbold bøjer vi vores hoveder i dybeste respekt for dette enestående, formidable menneske, som har skabt så meget i afdelingen og i klubben – en kæmpe indsats og et imponerende renomméNår man omtaler Bent Jørgensen må man ikke glemme Helle Jørgensen. For bag enhver mand står en kvinde. Mange varme og kærlige hilsner og tanker til dig Helle og din familie, som vi alle skylder en stor tak for Bents liv og indsats i Skovbakken.Tabet er afgrundsdybt, men savnet er større. Det gule fyrtårn er slukket....Æret være Bent Jørgensens minde.På hele Skovbakken håndbolds vegne.

Tidligere formand Bo Louring

To point og to kontraktforlængelser!
23. marts 2021, 09.23Søndag eftermiddag tog vores 1. Division Herrer den tredje sejr på stribe og med fire kampe tilbage indtager holdet en solid placering i midten af rækken. Efter den obligatoriske sejrssang fik stemningen yderligere et løft, da det blev afsløret, at klubben har forlænget samarbejdet med cheftræner Patrick Petersen og assistenttræner Henrik Jørgensen. Dermed er der sikret høj håndboldfaglighed og kontinuitet på trænerbænken, når vores 1. Division Herrer også i næste sæson skal tage kampen op i landets næstbedste række.

Det bliver Patrick Petersens tredje sæson i Skovbakken Håndbold og den anden som cheftræner for 1. Division Herrer. Vi er sikre på, at han også i næste sæson vil lægge yderligere lag på sit store trænertalent. Om forlængelsen udtaler han:

"Jeg har valgt at forlænge med endnu et år i Skovbakken, fordi det er det helt rigtige sted for mig. Skovbakken og spillerne har fra første dag vist mig en kæmpe tillid, og jeg er meget taknemmelig for, at klubben fortsat vil give mig ansvaret. Der er en god harmoni i truppen, hvor alle bidrager til den gode træning, og det bliver spændende at arbejde videre med i den kommende sæson. Det har været nogle lærerige år i samarbejde med Patrick Sanggaard og Henrik Jørgensen, og jeg vil gerne fortsætte den læringskurve i teamet sammen med Henrik. Jeg glæder mig til endnu en sæson i Skovbakken, hvor vi skal bygge videre på det fundament, der skal være med til at fastholde os i 1. division. Jeg ser frem til mit fortsætte arbejde sammen med spillerne, hvor vi skal forsøge at udvikle holdet og klubben i en positiv retning."

Som trænerkollega får han den bundrutinerede Skovbakken-mand Henrik Jørgensen, der i form af oprykninger og succesfulde sæsoner i 1. division har sat sit præg på vores herreafdeling i mere end en håndfuld sæsoner. Han ser ligeledes frem til nye spændende udfordringer i 1. division:

"Jeg glæder mig til at fortsætte samarbejdet med klubben, spillerne og trænerstaben. Jeg ser frem til at videreudvikle dét træningsmiljø, der har været afgørende for, at vi nu er en etableret 1. divisionsklub. Specielt glæder jeg mig til at fortsætte med at vise, at vi som klub er dygtige til at tiltrække og udvikle unge talentfulde spillere, give dem spilletid og få dem til at lykkes på dette niveau."

Vi håber, at alle venner af Skovbakken Håndbold og øvrige håndboldinteresserede fra Aarhus og omegn vil bakke op om de to trænere og holdet i den kommende sæson, når det forhåbentlig bliver muligt at lukke dørene op til en god gang håndbold i Vejlby-Risskov Hallen.

Kompetent trænerduo skal stå i spidsen for 2. Division Damer!
13. marts 2021, 12.41


Vi indleder weekenden med en dejlig nyhed på trænerfronten.Vi er stolte af at kunne fortælle, at vi også i den kommende sæson er lykkedes med at sammensætte et stærkt trænerteam omkring klubbens bedste damespillere.Ny cheftræner for 2. Division Damer er Mads Bo Jensen, som efter nogle år hos de hvide i sydbyen har sat trænerkursen mod det nordlige Aarhus. 
Mads Bo Jensen er en detaljeorienteret træner, der elsker at udvikle på spillernes individuelle kompetencer. Desuden mener han, at det er vigtigt at give spillerne ejerskab over holdets retning ved at inddrage dem i beslutningerne på banen. Denne tilgang til trænergerningen får han rig mulighed for at udføre med sin kommende spillertrup:"Jeg valgte Skovbakken, da der er et rigtig godt miljø og en spændende dameafdeling med nogle rigtig dygtige spillere. Jeg tror på, at jeg kan være med til at rykke spillerne i deres personlige udvikling og fortsætte den tidligere træners flotte arbejde med holdet."

Desuden ser han Skovbakken Håndbold som en klub, hvor han kan dygtiggøre sig inden for trænerfaget:

"Jeg tror ligeledes, at det er det rigtige ”næste skridt” for mig i min udvikling som træner. Skovbakken er en klub med en rigtig god klubkultur og et rigtig godt sammenhold på tværs af foreningen og dette ser jeg som en kæmpe styrke. Jeg ser frem til at sætte mit præg på holdet sammen med det øvrige trænerteam, at udvikle på pigerne og forhåbentlig skabe gode resultater."

Ved sin side får Mads Bo Jensen den rutinerede Kristian Paulsen, som dermed tager sin fjerde sæson som træner i Skovbakken Håndbold. Han ser frem til det kommende samarbejde:

"Jeg glæder mig til at arbejde sammen med Mads, som jeg har fået et rigtigt godt indtryk af. Jeg håber, at vi sammen kan fortsætte den gode udvikling som Skovbakkens dameafdeling har gennemgået de seneste sæsoner."


Vi ser frem til at se den nye trænerduo i aktion og håber på stor opbakning til hele holdet i den kommende sæson!

2. og 3. division damer har solgt strømper for 10.000 kr.
23. februar 2021, 10.55


Selvom håndboldsæsonen har været sat på pause i en længere periode, har vores håndbolddamer ikke ligget på den lade side. Under nedlukningen har de nemlig indtjent intet mindre end 10.000 kr. til klubkassen ved at sælge kvalitetsstrømper fra Bambusa Danmark.

Initiativtageren bag den store salgssucces er 3. divisionsspiller Matilde Knudsen, der forklarer, at tilføjelsen af et ekstra konkurrenceelement bidrog til det flotte salg:

"Vi opsatte det som en konkurrence mellem første- og andetholdet for at motivere pigerne til at få solgt mere. Vinderne får kage, når vi kan komme i hallen igen."

Konkurrencen mellem de to hold viste sig at blive en sand gyser.

"Det var virkelig tæt, men i sidste ende løb førsteholdet med en snæver sejr. De fik solgt 61 pakker strømper, mens vi på andetholdet nåede op på 59 pakker."

Selvom Matilde Knudsen ikke nødvendigvis får kage til næste træning, kan både hun og den samlede trup omkring vores to bedste damehold være meget stolte af den fælles indsats, de har ydet for klubben.

Rigtig godt arbejde!

Vedrørende kontingent i sæsonen 2020/21
16. februar 2021, 15.48

Kære medlemmer og forældre i Skovbakken Håndbold

 

I takt med at smittetallene falder, og vaccinerne bliver rullet ud i samfundet, kan vi forhåbentlig glæde os til en snarlig genåbning af foreningslivet. Vi glæder os i hvert fald til dagen, hvor vi kan åbne dørene og byde inden for til træning igen.

 

I og med at træning og kampe har været afblæst i store dele af sæsonen, oplever vi forståeligt nok, at flere og flere kontakter os angående kontingentbetalingen. Henvendelserne handler primært om, hvorvidt man som medlem skal betale fuldt kontingent eller kontingent i det hele taget i denne sæson.

 

Team Ledelses klare holdning er, at kontingentet er udtryk for en betaling for det at være medlem i Skovbakken Håndbold, og ikke for en specifik ydelse som eksempelvis to træninger i ugen.

Vi vil derfor appellere til, at alle medlemmer støtter foreningen ved at betale fuldt kontingent, selvom aktiviteten har været stoppet i en periode. Derved bidrager alle til, at der også er en levende forening med masser af sportslige og sociale aktiviteter, når vi kommer ud på den anden side af nedlukningen.

 

Medlemmernes fælles bidrag er afgørende for os i et år, hvor hjælpepakkerne kun delvist har dækket det corona-skabte hul af mistede indtægter fra:

 • Bakkecup 2020 og 2021
 • Julestævne 2020
 • Frivilligt arbejde til DHL-stafetten, Aarhus City Halvmaraton og Food Festival
 • Manglende entré til 1. divisionskampe

 

Til trods for disse mistede indtægter ser regnskabet for 2020/21 fornuftigt ud, hvis alle betaler kontingent. Det er der heldigvis rigtig mange, der allerede har valgt at gøre det, og vi håber, at endnu flere vil følge trop. I Team Ledelse arbejdes der på, hvordan vi kan kvittere for opbakningen i form af en kompensation på næste sæsons kontingent til alle dem, der har betalt fuldt kontingent i denne sæson. Dette med forbehold for, hvordan regnskabet 2020/21 ender med at se ud.

 

Derudover vil Team Ledelse meget gerne høre fra jer, hvis I har gode idéer til, hvordan vi i næste sæson kan gøre noget ekstra for medlemmerne og gøre det til en endnu bedre oplevelse at være en del af Skovbakken Håndbold.

 

På vegne af Team ledelse.

 

Bedste hilsner Christian Meklenborg

Vi søger en ny cheftræner til 2. divisionsdamer i sæsonen 2021/22.
12. februar 2021, 09.46

Da den nuværende cheftræner for 2. divisionsdamer søger nye veje i næste sæson, er vi på udkig efter en ny dygtig træner, der har lyst til arbejde videre med holdet.

Vores nuværende trænerteam har over de sidste to sæsoner, etableret et træningsmiljø, hvor udvikling har stået højest på listen, hvilket vi har et stort ønske om at bevare.
Vi søger en træner, der vil være med til at udfordre og udvikle spillerne og samtidig er frisk på sjov og ballade, da dette er ligeså vigtigt for spillergruppen.


 
Du vil komme til at indgå i et trænerteam, der består af trænere for henholdsvis vores 2.- og 3. divisionshold, hvor vi har træningstider tirsdag og torsdag. I den nuværende sæson, har der også været mulighed for at træne om mandagen.


 
Hvis det lyder som noget for dig, er du meget velkommen til at kontakte Katrine på:
E-mail: Katrinel1005@gmail.com

Uddeling af julekalenderpræmier
5. januar 2021, 16.22Har man været så heldig at skrabe nok juletræer sammen i vores julekalender, kan man nu afhente sin præmie.


Uddelingen af gevinster sker tirsdage og torsdage mellem 18.00 og 19.30 i klublokalerne i perioden 5/1 - 14/1 2021.

Der må max være 5 personer i lokalet, og man skal naturligvis bære mundbind og huske at holde god afstand.

Turneringen udskydes for ungdoms- og seriehold
27. september 2020, 15.35

Turneringsudvalget i Jydsk Håndbold Forbund har her til aften besluttet, at der trykkes på pauseknappen for turneringshåndbold med virkning fra og med 25. september til og med 16. oktober 2020.

Årsagen skal findes i det stigende antal smittede i Jylland og en generel utryghed fra foreningsledere, spillere og forældre om at spille kampene, hvor man møder mange, som man ikke er i daglig kontakt med.

Pausen i turnering gælder Jydsk Håndbold Forbund samt Kreds 1-8 for følgende rækker:

 • Jyllandsserien
 • Serie 1, 2, 3 og 4
 • Ungdomshåndbold fra U9 til og med U19 (dog undtaget U19 liga)

 

Derudover opfordrer turneringsudvalget til, at der ikke afvikles træningskampe eller private stævner i samme tidsrum. Der kan stadig trænes så længe de gældende retningslinjer overholdes.

Turneringsudvalget vil i uge 41 komme med en udmelding, om hvordan turneringen skal genoptages. Det betyder, at de kampe der pt. er planlagt, bliver stående i HåndOffice indtil denne udmelding foreligger.

Håndbold for drenge i 2. - 5. klasse på Ellevangskolen
17. september 2020, 14.30

Kortbane Kickoff lørdag den 12. september
27. august 2020, 12.32

Vi søger trænere til vores 20 dygtige U9-piger!
27. august 2020, 12.26

I Skovbakken søger vi til den kommende sæson nogle engagerede trænere, der kan hjælpe os med at give de små piger en god start på håndboldtilværelsen.

Vi har en solid ungdomsforening, hvor vi er kendte for at løfte i flok, og hvor der altid er mulighed for at få hjælp til udfordringer af erfarne trænerkollegaer på de andre årgange eller i Team Ungdom. Om du har flere års erfaring eller er ny i trænergerningen er derfor ikke afgørende – der er altid hjælp at hente!

Træningstiderne er:
Tirsdage (17.00 til 18.15) i Vejlby Risskov Hallen.
Torsdage (16.30 til 17.30) i Vejlby Risskov Hallen. Vi søger én, to eller tre som gerne vil træne pigerne, tage dem med til kampe og stævner og give dem en masse gode oplevelser med håndbold i et godt miljø.

Pt. er gruppen på omkring 20 spillere.

Har du interesse i at træne pigerne (måske endda bare én gang i ugen) eller kender du en, som vi skal have prikket på skulderen?

Så kontakt Mads Voss på 60 53 48 90 eller på mail til madsvoss@hotmail.com

Kom til Trille Trolle Håndbold
18. august 2020, 15.05

Ungdomsholdene begynder træningen i Uge 33
24. juli 2020, 11.54

Efter en velfortjent sommerferie kan ungdomsholdene så småt begynde at glæde sig til at snøre håndboldskoene igen. Træningen begynder igen tirsdag i uge 33 for alle hold. Træningstiderne for de enkelte hold findes her på hjemmesiden i holdoversigten.

Vi ses i hallen!

Nyvalgte folk til bestyrelsen
19. juni 2020, 11.57

Efter tirsdagens generalforsamling er der blevet skab en ny sammensætning af klubbens bestyrelse.

Jes Printzen modtog genvalg som klubbens formand.


Ny næstformand er Anne Jørgensen. 

Ny sekretær er Kristian Paulsen.Jes, Anne og Kristian skal sammen med det øvrige Team Ledelse, der består af Teamlederne fra klubbens forskellige udvalg, skabe gode rammer for medlemmerne og de frivillige i de kommende sæsoner.Tillykke med valget!

Kim og Kristian tager endnu en sæson med 2. division
14. juni 2020, 22.30

Det er med stor fornøjelse, at vi kan offentliggøre, at Kim Adamsen og Kristian Paulsen også i næste sæson skal stå i spidsen for klubbens bedste damehold. Holdet sluttede i den forgangne sæson på en flot 5. plads og med en ung og sammentømret trup, kan der forventes mere god håndbold og kamp om de sjove placeringer i de kommende år.

"Jeg er glad for forlængelsen og glæder mig til at komme igang", fortæller Kim Adamsen og suppleres af Kristian Paulsen:

"Det er et spændende og arbejdsomt hold, der har flyttet sig meget. Vi ser frem til at udvikle holdet og den enkelte endnu mere i sæsonen 2020/21."

Trænerne og holdet er i fuld gang med sommertræningen. Hvis du er interesseret i at høre mere om træningen er du velkommen til at kontakte Kim eller Kristian.

Lukas og Pernille følger med op i 3. division
7. juni 2020, 16.59

I den netop afsluttede sæson lykkedes det vores damehold i Jyllandsserien at tilspille sig en ny status som 3. divisionshold. Holdet gik ubesejrede gennem efteråret, og på trods af nogle enkelte svipsere i foråret sluttede holdet på førstepladsen, hvilket resulterede i en velfortjent oprykning.I den kommende sæson står den dermed på 3. division, og vi er glade for at kunne meddele, at både cheftræner Lukas Iwersen og assistenttræner Pernille Schütt har takket ja til at stå i spidsen for holdet i endnu en sæson.

Lukas og Pernille udtaler følgende om forlængelsen:"Vi har aldrig været i tvivl om, at vi ville fortsætte en sæson mere i spidsen for holdet. Ser vi bort fra resultaterne, har det været en sæson præget af positive historier. Vi har fået integreret nogle dygtige U19 spillere i Skovbakkens senior-setup. De viser gode fremskridt og bliver forhåbentligt en del af Skovbakkens kerne i lang tid endnu. Derudover har vi som trænere en opfattelse af, at det sociale samvær i truppen er rigtig godt. Det kom til udtryk efter nytår, da vi fik nogle trælse resultater og pigerne formåede at rykke sammen i bussen og i fællesskab løfte holdet tilbage på rette spor. Vi håber at kunne tage disse succeser med os ind i næste sæson, hvor der skal arbejdes hårdt for at bevise vores berettigelse i 3. division."

Vi glæder os rigtig meget til at se Lukas, Pernille og spillertruppen tilbage på halgulvet.

Støt klubben når du tanker
4. juni 2020, 15.06

Usædvanlige tider kræver usædvanligt gode nyheder!

OK og OK’s forhandlere har valgt at give os 30% ekstra i sponsorstøtte, når DU tanker med et benzinkort tilknyttet Skovbakken håndbold.

Når man opretter/bruger sit OK benzinkort modtager vi en bonus, uden at det koster dig noget ekstra.

Vi opfordrer derfor seniorspillere, forældre, bedsteforældre, naboer og alle venner af Skovbakken Håndbold til at oprette et OK benzinkort.

Kortet kan bestilles her: https://www.ok.dk/privat/bestil/benzinkort

Hvis du allerede har et OK benzinkort, kan du ved at kontakte OK få tilknyttet dit kort til klubben

Tak til alle der støtter os!

EN BESKED FRA TEAM UNGDOM
10. maj 2020, 12.43

Kære forældre og spillere i Skovbakken Håndbold

 

Først og fremmest: Vi savner jeg. Vi savner tirsdagene og torsdagene med hallen fyldt med spillere, og vi savner søndagene med fart på i Vejlby Risskov Hallen.

 

Det har været træls, at vi ikke fik sagt tak for en god sæson, som vi plejer med præmier til årets kammerater og årets spillere på holdene. Men heldigvis er vi så småt begyndt at tænke på, hvordan vi kan komme i gang igen.

 

Normalt ville vi jo være i gang med sommertræning og spille bold i sandkassen, men det bliver desværre ikke så meget håndbold – og slet ingen strandstævner – denne sommer.

 

Vi er dog ved at undersøge mulighederne for at sende U13 og U15 spillerne til træning, men det er selvfølgelig med de restriktioner, der blandt andet lyder på:

 • Det skal foregå udendørs
 • Maksimalt 10 personer sammen inkl. trænere
 • 2 meters afstand
 • Ingen fælles remedier (herunder også bolde.

For mere information kan I læse her:

https://www.haandbold.dk/nyheder-og-presse/nyheder/faelles-retningslinjer-for-udendoerstraening/?fbclid=IwAR3If__gUZYixdhqvK4AvTtFIOdtMrYc8ofH27w1CLCv43K4dRPTfTHaF64

 

Dette kigger trænerne på, men det er op til de enkelte trænere og afdelinger at finde ud af, hvorvidt det kan lade sig gøre at påbegynde sommertræning indenfor restriktionerne, og i hvilket omfang en sådan træning vil kunne udføres under.

 

Dog venter vi frem til den 8/6, før vi vil vurdere, om vi kan sende U9 og U11 spillerne til træning. På nuværende tidspunkt har vi ikke trænerkapaciteten til at inddele dem i de små grupper, der gør, at vi kan overholde restriktionerne. Og håndbold for de mindste skal være leg med bold, og ikke udelukkende fysisk eller motorisk træning, som der er lagt op til med disse restriktioner. Derfor håber jeg, at I kan vente lidt endnu, før vi kan tilbyde træning.

 

Med venlig hilsen

Team Ungdom

​ Indkaldelse til generalforsamling.
9. maj 2020, 10.08


Bestyrelsen indkalder hermed klubbens medlemmer til at deltage i den ordinære generalforsamling tirsdag den 16. juni kl. 19.00.

Det foregår i Vejlby Risskov Hallen, hvor vi forventer at kunne benytte et lokale, der tillader os at overholde de på det tidspunkt gældende retningslinjer. Nærmere detaljer herom følger, når vi nærmer os generalforsamlingen.

Den foreløbige dagsorden er følgende:

1) Valg af dirigent

2) Formanden aflægger beretning for det forløbne år

3) Kasserer fremlægger det reviderede regnskab til godkendelse samt redegør for budgettet for det kommende år

4) Indkomne forslag

5) Valg til bestyrelsen

a. Formand (i lige årstal)

b. Næstformand (i ulige årstal)

c. Ny sekretær

d. + evt. op til 2 menige medlemmer (hvert år) + evt. 1-2 suppleanter (hvert år)

6) Valg af 2 revisorer og 1 revisorsuppleant

7) Eventuelt

Forslag til dagsorden fremsendes til bestyrelsen senest tirsdag den 2. juni. Herefter offentliggøres endelig dagsorden.

Vel mødt.

Bestyrelsen

Støt Skovbakken Håndbold med 50 kr. – og få rabat!
5. maj 2020, 10.50


Kære medlemmer og venner af Skovbakken Håndbold.

Vi har brug for jeres hjælp.

Coronaen har ikke blot sat håndbolden på pause, men også frataget os alle vores vigtige indtægtskilder henover sommeren. Bakkecup er aflyst, og der bliver ikke mulighed for frivilligt arbejde til koncerter og motionsløb.

Men nu har DU mulighed for at støtte os!

Det kan du gøre ved at købe nedenstående rabatpakke, der har en samlet værdi af mere end 500 kr.

Den kan købes for kun 100 kr., hvor de 50 kr. går til Skovbakken Håndbold.

Rabatpakken kan købes her: https://www.holdsport.dk/rabatpakke/skovbakken-handbold

Rabatpakken kan købes til og med 31. maj – så skynd jer at dele budskabet med alle i kender.

Al træning er aflyst til og med 11. maj
11. marts 2020, 22.39


Kære forældre, trænere og spillere i Skovbakken Håndbold

Som følge af statsministerens udmeldinger vedrørende COVID-19  er al træning i Skovbakken Håndbold aflyst foreløbigt til og med den 11. maj.

Desuden er alle kampe og øvrige aktiviteter aflyst i samme periode. Denne beslutning er taget af DHF, hvilket vi naturligvis bakker op om.

Vi vil løbende opdatere her på siden, hvis der kommer nye meldinger eller tiltag, der har indvirkning på Skovbakken Håndbold.

Bo Louring fylder 60 år
17. februar 2020, 13.32

Program for Julestævnet den 27. december
13. december 2019, 18.19

Vi er nu blevet færdige med at tilrettelægge programmet for vores Julestævne, der finder sted den 27. december i Vejlby-Risskov Hallen.

Programmet kan ses i sin fulde længde her

Køb dit juletræ hos os!
2. december 2019, 09.52

Nu skyder vi vores store juletræssalg igang!

Til og med lillejuleaften har du mulighed for at købe et flot juletræ og samtidigt støtte Skovbakken Håndbold.

Det foregår hos vores trofaste samarbejdspartner Meny Risskov på Tornebakken 1, 8240 Risskov.

Kig forbi – klubbens frivillige kræfter står klar med pebernødder og vil hjælpe dig og din familie med at finde det helt rigtige juletræ.

Vi ønsker alle venner af Skovbakken Håndbold en glædelig december måned. Vi håber, at I vil sprede budskabet om, at man kan købe sit juletræ hos os!

Åbningstider for juletræssalget:
1. december – kl. 12-18
2.-6. december – kl. 15-18
7. og 8. december – kl. 12-18
9.-13. december – kl. 15-18
14. og 15. december – kl. 12-18
16.-20. december – kl. 15-18
21. og 23. december – kl. 12-18

Prøvning af træningstøj
25. november 2019, 10.26


Træningstøj til ungdomsspillere – årets bedste julegave!

I morgen den 25. november vil det være muligt for vores ungdomsspillere at afprøve PUMA-træningstøj i klublokalerne klokken 16-19.

Det er tøj i klubbens farver og logo, og man kan prøve shorts, t-shirts, lange bukser samt langærmede trøjer. Det vil også være muligt at købe en ny håndbold.

Lad os få fyldt hallen med flotte Skovbakken-farver!

Skal du smage den nye Skovbakken Bryg?
2. oktober 2019, 10.07

Skål!

Efteråret har lagt sig som en kold dyne over det nordlige Aarhus. Men det er aldrig for koldt til at nyde en lækker øl.

Vores samarbejdspartner Rema 1000 Risskov har i fællesskab med Aarhus Bryghus produceret en lokal Vejlby Risskov Skovbakken Bryg

En flaske Skovbakken Bryg indeholder 600 ml og koster 30,-. Hver gang du køber en flaske, støtter du samtidigt Skovbakken Håndbold med 2,-.

Den velsmagende lokalbryg kan købes i REMA 1000 Risskov på Smedegade 12.

Støt klubben når du tanker
21. september 2019, 08.40


I Skovbakken er vi altid på udkig efter indtægtskilder, så vi kan forbedre klubben for medlemmerne.

En god og enkel måde at støtte os på er ved at have et OK benzinkort, der er tilknyttet klubben.

Når man opretter/bruger sit OK benzinkort modtager klubben en bonus, uden at det koster dig noget ekstra.

Vi opfordrer derfor seniorspillere, forældre, bedsteforældre, naboer og alle venner af Skovbakken Håndbold til at oprette et OK benzinkort.

Kortet kan bestilles her: https://www.ok.dk/privat/bestil/benzinkort

Hvis du allerede har et OK benzinkort, kan du ved at kontakte OK få tilknyttet dit kort til klubben.

Vil du klæde vores ungdomshold på til sæsonstart?
6. september 2019, 22.48

Vil du klæde Skovbakken Håndbolds ungdomsafdeling godt på til sæsonstart med et sponsoreret spillersæt?

Vi står foran en spændende sæson i Skovbakken Håndbold, men også en sæson, hvor vi kunne trænge til at få tilført nogle nye spillertrøjer til vores ungdomshold.

Er du interesseret i at sponsorere, kan du finde nærmere informationer og kontaktoplysninger her: Vil-du-sponsorere-Skovbakken-Håndbold.docx

Vi holder Åbent Hus den 31. august!
16. august 2019, 19.03

Den 31. august afholder vi Åbent Hus for alle håndboldinteresserede børn i alderen 6-15 år. Der er plads til alle – både erfarne spillere og børn, der har lyst til at prøve håndbold for første gang.

Dagen byder på masser af håndboldaktiviteter, der styres af ungdomstrænere og spillere fra Skovbakken Håndbold. Programmet for dagen kan ses på ovenstående plakat.

Dagen afsluttes med et brag af en håndboldkamp, når klubbens herrehold spiller sæsonens første kamp i 1. division. Der er gratis entré for børn under 16 år.

Vi glæder os til at se en masse børn i hallen til en fed håndbolddag!

Ved spørgsmål til arrangementet kontakt Christian Meklenborg.

Det er tid til U7 håndbold!
14. august 2019, 14.44


Lørdag den 17. august åbner vi hallen for sæsonens første træning for U7-spillere.

Træningen finder sted hver lørdag kl. 10.00 - 11.00 i Hal 3 i Vejlby Risskov Hallen.

Alle drenge og piger, som er født i 2012 og 2013, er velkomne til at deltage.

Ambitionen med vores U7-træning er, at det skal være den sjoveste time i løbet af ugen. Vi vil skabe håndboldglæde hos børnene ved at lave sjove og lærerige træninger hver gang.

Hvis dit barn kunne tænke sig at prøve kræfter med håndbolden, eller hvis du har spørgsmål, så kontakt endelig trænerne. Kontaktoplysninger findes på holdets side:

https://www.skovbakkenhaandbold.dk/…/hold/u7-drenge-og-piger

Træningstider for senior i sæsonen 2019/2020
29. juli 2019, 16.55

Træningstiderne for seniorholdene er nu tilgængelige her på hjemmesiden. Du kan finde træningstiderne under det enkelte hold i holdoversigten eller følge de forskellige links herunder.

Damer Hold 1

Damer Hold 2

Damer Hold 3

Damer Hold 4

Herrer Hold 1

Herrer Hold 2

Herrer Hold 3 og 4

Træningstider for ungdom i sæsonen 2019/2020
29. juli 2019, 14.42

Træningstiderne for ungdomsholdene er nu tilgængelige her på hjemmesiden. Du kan finde træningstiderne under det enkelte hold i holdoversigten eller følge de forskellige links herunder.

U7 Drenge og Piger

U9 Piger

U9 Drenge

U11 Piger

U11 Drenge

U13 Piger

U13 Drenge

U15 Piger

U15 Drenge

U19 Drenge

Bagagerumsmarked den 11. august
23. juli 2019, 14.08

Skal du have solgt ud af gemmerne fra loftet, eller ønsker du at gøre en god handel eller to?

Så er vores store bagagerumsmarked helt sikkert noget for dig!

Det finder sted søndag 9/9 kl. 10-15 på Vejlby Risskov Hallens parkeringsplads.

Der er stadig ledige stande, så kontakt Per eller Bo, hvis du vil have en plads.

Trænerteamet til 1. division herrer er på plads
2. maj 2019, 10.17

Vi har nu fået samlet det trænerteam, der skal følge op på dette års flotte sæson. Den nye cheftræner for vores 1. division herrer bliver Bjørn Hessellund, og Henrik Jørgensen tager en sæson mere som assistenttræner.

For år tilbage var Bjørn Hessellund spiller i Skovbakken Håndbold og siden da, har han været træner i blandt andet Grenaa og Give. Vi er meget tilfredse med, at det er Bjørn, der skal stå i spidsen for vores bedste herrespillere i den kommende sæson. Vi har fået en engageret træner, som samtidigt kender og værdsætter det værdigrundlag, vi har i Skovbakken Håndbold.

Ved sin side får han rutinerede Henrik Jørgensen, der var med til at rykke holdet op i 1.division. Henrik har efterhånden været trænet i Skovbakken i mange år, og vi er glade for fortsat at kunne drage nytte af hans erfaring på trænerbænken.

Det nye trænerteam byder allerede velkommen til spillerne i de kommende uger, hvor sommertræningen begynder.

Vi ser frem til at følge Bjørn, Henrik og spillerne på halgulvet.

Indkaldelse til Generalforsamling 2019
30. april 2019, 08.24

Vi holder i år generalforsamling tirsdag den 18. juni kl. 19.15 i klublokalerne i Vejlby Risskov Hallen.

Dagsorden er følgende:

1) Valg af dirigent 

2) Formanden aflægger beretning for det forløbne år 

3) Kasserer fremlægger det reviderede regnskab til godkendelse samt redegør for budgettet for det kommende år 

4) Indkomne forslag 

5) Valg til bestyrelsen 

a. Formand (i lige årstal) 

b. Næstformand (i ulige årstal) 

c. Sekretær (i ulige årstal) 

d. + evt. op til 2 menige medlemmer (hvert år) + evt. 1-2 suppleanter (hvert år) 

6) Valg af 2 revisorer og 1 revisorsuppleant

7) Eventuelt

Forslag til dagsorden fremsendes til bestyrelsen senest tirsdag den 4. juni. Herefter offentliggøres endelig dagsorden.

Vi håber på stor opbakning til generalforsamlingen.

Vel mødt.

Bestyrelsen

Kampprogram til Bakkecup 2019
25. april 2019, 07.54
Nu er det endelige kampprogram for årets Bakkecup blevet endeligt fastlagt. Tjek hvornår dit hold skal spille ved at hente nedenstående fil.

Bakkecup 2019 Kampprogram

Sommertræning for ungdom
10. april 2019, 10.03

Klubben har fået fastlagt sommertræningstiderne for vores ungdomshold. Vi starter træningen den 7. maj. Tiderne for de enkelte hold kan ses HER

Puljer til Bakkecup 2019
7. april 2019, 18.44

Herre Række:

 

A:
Heer4beer
Showbakken Youngster
Storålam
Daddy Fizz

C1:

Team Rosholm
Den gule far
IK 1919
Team Æ'pic
DiningSix

C2:
Team Bakkebryg
Gulddrengene
Munkes tropper
Svagdrikkerne
Jackson Richardson Boys

C3:
SGF Rutine
Amager SK/Darlings
Team Kagearm
Hem
THYskerne

 

Dame Rækken:

A:
Gucci Gang
Slowbakken
Alkoholdet
Team Ustabil
Hornslet if

C1:
The Amazonas
Fireball
Tjørning reunion
Hasle Schöne Mädchen
Skive og omegn HK
Munkes tropper

C2:
Visse IF Oldstars
VRI
Team Overlækker
Stolpe Ud
Russebussen
Stjernemix

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi indbyder til stor sportsdag
3. april 2019, 09.07


I samarbejde med de andre idrætsforeninger i Skovbakken inviterer vi den 4. maj til "Kids Sports Day". Her vil der foruden håndbold være mulighed for at prøve kræfter med en masse forskellige sportsgrene.


Vi håber på at se en masse idrætsglade børn.

Dametrænerne til næste sæson er på plads
23. marts 2019, 11.40

Det er med stor glæde, at vi kan offentliggøre den kommende sæsons trænere for vores 2. division damer og Jyllandserie damer.

Den nye cheftræner for 2. division bliver Kim Adamsen, og som assistent får han den nuværende cheftræner Kristian Paulsen. I Kim og Kristian har vi sikret os et meget kompetent og erfarent trænerteam, der kan fortsætte udviklingen af de unge talentfulde spillere på vores bedste damehold.

Trænerne for vores Jyllandserie damer bliver en stærk duo bestående af de nuværende trænere Lukas Iwersen og Pernille Schütt. De har gjort et flot stykke arbejde i denne sæson, hvorfor det var naturligt, at klubben gerne ville fortsætte samarbejdet. Vi er glade og stolte over, at Lukas og Pernille tager endnu en sæson på trænerposten hos os.

Vi ser frem til at se alle trænere og spillere i aktion i den kommende sæson.

U12 drenge solgte flest julekalendere
19. februar 2019, 11.15

Efter en tæt konkurrence med de andre ungdomshold blev det U12-drengene, der solgte flest julekalendere i december.

De modtog en eksklusiv Skovbakken Håndbold drikkedunk for deres flotte arbejde.

Tillykke drenge!


En stor tak skal desuden lyde til Bettina Rossen, der endnu engang organiserede julekalendersalget og fandt en masse fine præmier.

Fritidspas til børnespillere
9. februar 2019, 15.38

Med et fritidspas kan børn og unge fra økonomisk trængte familier få et tilskud på op til 1.000 kr. om året til at betale kontingent i en forening. Aarhus Kommune ønsker med fritidspasset, at give børn og unge mellem 3 og 17 år lige muligheder for at deltage aktivt i foreningslivet.


I løbet af foråret 2019 bliver det muligt at ansøge om et fritidspas online.Læs mere om Fritidspasset her: https://www.aarhus.dk/fritidspas

Tilmelding til Bakkecup 2019
24. januar 2019, 15.32

Tilmelding til Bakkecup 2019

Foråret nærmer sig, og det samme gør årets Bakkecup, der finder sted i Vejlby-Risskov centeret den 11.-12. maj.

Tilmeldingen til årets sjoveste stævne starter mandag den 4. februar kl. 18.00.

Sidste mulighed for tilmelding er den 31. marts, men da der er et begrænset antal pladser, uddeles disse efter ”først til mølle” princippet. Vent ikke for længe med at tilmelde jer, hvis I vil være sikker på en plads.

Mere info om Bakkecup samt tilmeldingsblanket findes her.

2. division herrer besejrede Kina
24. januar 2019, 15.16

Mandag aften spillede vores 2. division herrer træningskamp mod det kinesiske landshold. Efter en tæt og sjov kamp sikrede herrerne sig en sejr på 28-27 over de kinesiske gæster, der viste prøver på, at de sagtens kan spille noget flot håndbold.

Tak for kampen!

Ungdomsårgange for sæsonen 2019/2020
18. januar 2019, 12.46


Til alle medlemmer af ungdomsafdelingen i Skovbakken Håndbold.


Fra næste sæson har Dansk Håndbold Forbund valgt at ændre på strukturen for, hvordan man spiller ungdomshåndbold i Danmark. Det betyder, at vi som forening må ændre lidt i måden, vi gør tingene på. 


Fra næste sæson vil der nemlig være rykning af årgangene, således at de ikke længere hedder U8, U10, U12, U14, U16 og U18. 


De vil hedde U7, U9, U11, U13, U15, U17 og U19.


Det betyder, at årgangene, som drengene og pigerne spiller på i denne sæson, vil fortsætte et år endnu. I praksis vil det derfor se således ud fra næste sæson:


U7 - årgang 2012 og 2013 
U9 - årgang 2010 og 2011 
U11 - årgang 2008 og 2009 
U13 - årgang 2006 og 2007 
U15 - årgang 2004 og 2005 
U17 - årgang 2002 og 2003 
U19 - årgang 2000 og 2001


I Skovbakken vil disse ændringer træde i kraft fra maj 2019.


Hvis I har spørgsmål vedrørende ændringerne, kan I rette henvendelse til Team Ungdom, hvis kontaktoplysninger I kan finde på vores hjemmeside. 

Køb dit juletræ hos Skovbakken Håndbold
1. december 2018, 01.27

Så er vores store juletræssalg skudt igang!

Til og med lillejuleaften har du mulighed for at købe et flot juletræ og samtidigt støtte Skovbakken Håndbold.

Det foregår ved Meny Risskov på Tornebakken 1, 8240 Risskov.

I denne weekend har vi åbent begge dage kl. 10-16.

Kig forbi – klubbens frivillige kræfter står klar med pebernødder og vil hjælpe dig med at finde det helt rigtige juletræ.

Glædelig 1. december til alle venner af Skovbakken Håndbold. Vi håber, at så mange som muligt vil sprede budskabet om, at man kan købe sit juletræ hos os.


Åbningstider for juletræssalget: 

1. og 2. december – kl. 10-16 

3.-7. december – kl. 14-18 

8. og 9. december – kl. 10-16 

10.-14. december – kl. 10-18 

15. og 16. december – kl. 10-16 

17.-21. december – kl. 10-18 

22. og 23. december – kl. 10-18

Ungdomshold: Holdbilleder og spillerportrætter
20. oktober 2018, 19.52

Kære spillere og forældre i Skovbakken Håndbold


Det er blevet tid til, at ungdomsholdene skal have taget holdbilleder for sæsonen 2018/19. I den forbindelse er det også muligt at få lavet et spillerportræt.

Fotograferingen finder sted tirsdag den 30. oktober i forbindelse med træningen. Fotograferingen foretages af aarsbilleder.dk /ved fotograf Martin Guld.

Det er muligt at købe:

- Et holdbillede - også med trænerne - 20x30 cm print.           

- 4 stk 13x18cm billeder halvfigur billede + billedfilen af portrætbilledet

 Samlet pris = 275 kr. incl. porto og ekspeditionsgebyr. Normalpris 425 kr.


Bestilling:

Billeder kan bestilles på http://aarsbilleder.dk/skovbakken

Ved bestilling HUSK at skrive jeres adresse i feltet "bemærkninger" - og det er selvfølgelig dit barns navn, du skal angive i bestillingen.

Sidste frist for bestilling til rabatpris er søndag d. 4. november kl. 24.00. Derefter kan der købes til normal pris.

Billedfilen af spillerportrættet mailes til den adresse, der opgives i forbindelse med købet.


Billederne:
Eksempel på portrætbillede:
eksempel på sportsportræt med navn og logo.jpg

Straks efter fotograferingen får hver spiller mulighed for at se og vælge sit favoritbillede på en PC-skærm.

Det er ikke muligt at se billederne på hjemmesiden.

Ønsker du som forældre at se billederne, er du altid velkommen til at kontakte fotografen og aftale nærmere, eller du kan også komme og se billederne i forbindelse med fotograferingen.

Ved spørgsmål eller andet er man velkommen til at kontakte fotografen.

Martin Guld
Mobil - 51924905
https://aarsbilleder.dk

Julestævne 2018
16. oktober 2018, 16.10Igen i år afholder vi vores traditionsrige julestævne for U10 og U12 hold. Stævnet finder sted torsdag den 27. december i Vejlby-Risskov Hallerne, hvor der spilles i fire haller.

Vi vil gerne se en masse håndboldglade børn til vores julestævne, så meld jer til snarest og senest den 20. november.

Tilmelding skal ske til: skovbakkenjulestaevne@gmail.com

Yderligere information vedrørende tilmelding og stævnet generelt kan findes her: invitation til julestævne

Nyt spillertøj til ungdomsholdene
8. september 2018, 14.31

Vi står foran en spændende sæson. Ungdomsspillerne går til den i hallerne, og er så småt ved at være klar til turneringsstart.


Flere af holdene spiller i gamle sæt, og vi vil rigtig gerne kunne sende dem afsted til kampe i nyt spillertøj fra Puma.

Derfor har vi formuleret et sponsorskriv, der forklarer, hvordan det er muligt at sponsorere nyt spillertøj til vores ungdomshold.

Kontakt Mads Voss hvis du, eller en du kender, har lyst til at bakke op om vores ungdomsafdeling via et nyt sæt spillertøj til et ungdomshold.

Kontakt:
Mads Voss
Email: madsvoss@hotmail.com
Tlf.: 60 53 48 90 

Kom til vores store bagagerumsmarked!
16. august 2018, 15.40

Skal du have solgt ud af gemmerne fra loftet, eller ønsker du at gøre en god handel eller to?

Så er vores store bagagerumsmarked helt sikkert noget for dig!

Det finder sted søndag 9/9 kl. 10-15 på Vejlby Risskov Hallens parkeringsplads.

Der er stadig ledige stande, så kontakt Per eller Bo, hvis du vil have en plads.

Er du klædt på til håndboldsæsonen?
11. august 2018, 18.47

I denne uge genoptager alle vores hold træningen efter en velfortjent sommerferie.


Når en ny sæson begynder, kan det ofte være nødvendigt med noget nyt håndboldudstyr.


Vores sponsoraftale med Puma og Sport24 betyder, at spillere, trænere, forældre og bedsteforældre har mulighed for at bestille tøj, bolde og andet udstyr til attraktive priser gennem Skovbakken Håndbold.


Så står du/dit barn og mangler en ny bold, nyt træningstøj eller noget helt tredje, er det muligt at gøre en god handel via dette link:

skovbakkenhaandbold.sport24team.dk/login/3dc991d5-4fda7ba3


Vi håber, at mange vil nyde godt af vores aftale med Puma og Sport24.

Nu begynder U6-U8 håndbolden!
11. august 2018, 18.02

Lørdag den 18. august åbner vi hallen for sæsonens første træning for U6-U8 spillere.


Træningen finder sted hver lørdag kl. 10.00 - 11.00 i Hal 3 i Vejlby Risskov Hallen. 


Alle drenge og piger, som er født i 2010, 2011 og 2012, er velkomne til at deltage.


Ambitionen med vores U6-U8 træning er, at det skal være den sjoveste time i løbet af ugen. Vi vil skabe håndboldglæde hos børnene ved at lave sjove og lærerige træninger hver gang.


Hvis dit barn kunne tænke sig at prøve kræfter med håndbolden, eller hvis du har spørgsmål, så kontakt endelig trænerne.


Kontaktoplysningerne finder du på U6-U8 holdets egen side her på hjemmesiden.

Træningstider sæsonen 2018/2019
27. juli 2018, 10.48

Efter en velfortjent sommerpause er der nu ikke længe til træningsstart for både ungdoms- og seniorhold. Vi glæder os meget til at se alle spillere tilbage på halgulvet.


Træningstiderne kan ses her.

Samarbejde med PUMA
24. juni 2018, 22.16


Ny tøjsponsor! 

Til den kommende sæson har klubben indgået aftale med ny tøjsponsor.  Vi har været glade for vores aftale med Hummel og takker dem for godt samarbejde og trofasthed gennem mange år.

Til den kommende sæson har vi indgået aftale med Puma og Sport24, og vi glæder os til samarbejdet. Det bliver nyt for os, men også spændende.

Puma skriver: ”For PUMA er teamsport et af de vigtigste fokusområder. PUMA har en lang håndboldhistorie, og indgåelse af klubsamarbejde med blandt andre Skovbakken Håndbold er en vigtig del af at kunne fortsætte og udvikle denne historie. 

Vores håndboldberettigelse kommer fra innovative produkter og kredibiliteten fastholdes, når klubber og topspillere vælger os som samarbejdspartner.” 

Har man som spiller/forældre lyst til at se/købe noget af det tøj, som vi har valgt, som klubtøj, så kommer der snarest et link på hjemmesiden. Det vil herfra være muligt, at bestille tøj til attraktive priser.

Indkaldelse til ordinær generalforsamling
17. maj 2018, 21.53

Bestyrelsen indkalder hermed klubbens medlemmer til at deltage i den ordinære generalforsamling i klublokalerne tirsdag den 19. juni kl. 19.00.

Dagsordenen er som følger:

1)  Valg af dirigent.

2)  Formanden aflægger beretning for det forløbne år.

3)  Kasserer fremlægger det reviderede regnskab til godkendelse samt redegør for budgettet for det kommende år.

4)  Indkomne forslag.

5)  Valg til bestyrelsen.

    a. Formand - (lige årstal).
    b. Næstformand - (ulige årstal).
    c. Sekretær - (ulige årstal).
    d. + evt. op til 2 menige medlemmer (hvert år).
         + evt. 1-2 suppleanter (hvert år).


6)  Valg af 2 revisorer og 1 revisorsuppleant.

7)  Eventuelt.


Indkomne forslag til generalforsamlingen bedes fremsendt til bestyrelsen senest tirsdag den 05. juni.

Vi håber på at se mange medlemmer og forældre til generalforsamlingen. 


Med venlig hilsen

Jes Printzen - printzen@gmail.com
Mads Christian Voss - madsvoss@hotmail.com
Maja Madsen - majabmadsen@gmail.com

Ny cheftræner for 2. division damer
18. april 2018, 22.57

Det er med stor glæde, at vi nu kan offentliggøre, hvem der skal stå i spidsen for vores 2. division damer i den kommende sæson.


Det bliver 30-årige Kristian Paulsen fra Holstebro, der tager imod spillerne, når de starter op med sommertræningen i maj måned. Kristian flytter til Aarhus sammen med sin kæreste og glæder sig til at blive en del af Skovbakken Håndbold.


"Fra
 første kontakt med Skovbakken var jeg meget positiv, da jeg har hørt meget godt om klubben. Jeg ser det som en klub med en god balance mellem det sociale og det at være seriøs omkring spillet på banen".


Kristian har stor trænererfaring og har igennem en årrække arbejdet målrettet med talentudviklingen i Holstebro Håndbold 90 og TTH Holstebro. God træning og spillernes individuelle udvikling er derfor en stor prioritet for den nye træner.


"Spillerne kan forvente en træner der stiller krav. Når vi står på banen, er forventningen, at man yder det maksimale, både til træning og i kamp. 
Jeg vil gøre alt for at flytte spillerne, både individuelt, og som hold".


Og den nye cheftræner lover fart over feltet, når vi skal se 2. divsion damer i hallen til næste sæson.


"J
eg vil have fart frem af banen, og man skal ikke være bange for at gå mod mål. Vi skal turde lave fejl - så bliver man i min verden en bedre håndboldspiller".


Vi ser frem til samarbejdet med Kristian og glæder os til at følge  holdets udvikling.

Bakkecup: Puljer og kampprogram
12. april 2018, 21.21


Nu er der blot tre uger til at det brager løs med kampe til Bakkecup. Og vi kan nu løfte sløret for årets kampprogram. Der har været nogle enkelte ændringer i puljerne.

De endelige puljer, turneringsreglerne og kampprogrammet kan findes i nedenstående fil.


Kampprogram Bakkecup 2018.pdf

Målmandstræning for vores yngste keepere
6. april 2018, 23.00

I Skovbakken ønsker vi, at alle vores unge spillere får muligheden for at udvikle sig gennem inspirerende træning.


Derfor glæder vi os over, at vi sideløbende med sommertræningen kan tilbyde målmandstræning for keeperne på vores ungdomshold - primært U12 og U14.


Træningen vil blive varetaget af Mads Hviid, som vogter målet for klubbens bedste herrehold. Han har været i klubben i fire sæsoner og har stået på mål i både 1. og 2. division.


Med håndboldtasken fyldt med sjov og lærerig træning er Mads klar til at lære fra sig første gang tirsdag den 1. maj kl. 17.30-18.30.


Følgende dage vil der være målmandstræning:

1/5 Gymnastiksal 5: 17.30 til 18.30

8/5 Gymnastiksal 5: 17.30 til 18.30

15/5 Gymnastiksal 5: 17.30 til 18.30

22/5 Gymnastiksal 6: 17.30 til 18.30

29/5 Gymnastiksal 6: 17.30 til 18.30

12/6 Gymnastiksal 6: 17.30 til 18.30

19/6 Gymnastiksal 6: 17.30 til 18.30


Kontakt U12-træner Christian Meklenborg for spørgsmål vedrørende målmandstræningen.


Tlf: 42 73 74 21
Mail: christianmek93@hotmail.com

Sommertræning for Skovbakken Ungdom
5. april 2018, 19.26

Sommertræningen er en del af den nye sæson, der strækker sig fra medio april 2018 til påsken 2019. Den er for alle - både rutinerede spillere, der vil blive endnu bedre og begyndere, der ønsker at prøve kræfter med håndbolden.

Vi håber at se mange håndboldglade børn i hallerne i løbet af de næste måneder.

Se træningstiderne og kontaktinformationer her: TIDERNE-TIL-SOMMERTRÆNING-ER-KLAR.pdf

Puljerne til Bakkecup 2018
25. marts 2018, 20.49

Vi er nu blevet færdige med at inddele puljerne til årets Bakkecup. Det glæder os, at der i år er 36 hold, nye såvel som gamle, der ønsker at deltage til vores stævne. I både herre- og dameturneringen er der fire puljer. Det samlede kampprogram for turneringen vil blive lagt op her på siden, så snart det er færdigt.

Herrer A:

Gades disciple, Daddy Fizz, Michael og Daniels disciple, Heer4Beer og Jackson Richardsons Boys

Herrer C1:

Team Rosholm, Team Æ'pic, DiningSix, Den gule far og Junior's armé

Herrer C2:
Team Raven, Gluds udvalgte, Thyskerne, Munkes tropper og Alpha One

Herrer C3:
Frelserne, Alpha Two, SGF Rutinen og Team TDC

Damer A:
Team langt-på-literen, Slowbakken, GucciGang, Hadsten All Stars og Kæft det' nemt.

Damer C1:
Team Ustabil, Alkoholdet, Russenbussen og The Amazonas


Damer C2:
Young Stars "Visse IF", Stjernemix, Superstars "Visse IF" og Stolpe ud

Damer C3:
Munkes tropper, Oldstars "Visse IF", Hasle Schöne Mädchen og Team overlækker

Ekstraordinær generalforsamling den 27/2
20. februar 2018, 23.15

Til alle spillere, trænere og forældre i Skovbakken Håndbold

Tirsdag den 27/2 kl. 18.30 afholder klubben ekstraordinær generalforsamling i Vejlby Risskov Hallen.

Dette med henblik på at finde det sidste medlem til bestyrelsen.


Med venlig hilsen
Mads Christian Voss og Jes Printzen

Ny hjemmeside!
14. februar 2018, 15.23

Vi kan med glæde offentliggøre, at Skovbakken Håndbold har fået en ny hjemmeside:

 www.skovbakkenhaandbold.dk.

På den nye hjemmeside kan du finde oplysninger og nyheder om klubben, vores aktiviteter og de enkelte hold i både ungdoms- og seniorafdelingen.

Desuden kan du læse om, hvad det vil sige at være en del af klubben, og hvilke forventninger der hører med til at være spiller, træner eller forælder i Skovbakken Håndbold.

Vi ønsker, at den nye hjemmeside skal være enkel og overskuelig, så alle, der har interesse for Skovbakken Håndbold, kan finde de informationer, de søger. Derfor vil vi meget gerne høre fra dig, hvis du finder mangler på siden eller har forslag til forbedringer.

Kontakt:
Christian Meklenborg // christianmek93@hotmail.com