Klubnyheder

Kompetent trænerduo skal stå i spidsen for 2. Division Damer!

13. marts 2021, 12.41


Vi indleder weekenden med en dejlig nyhed på trænerfronten.Vi er stolte af at kunne fortælle, at vi også i den kommende sæson er lykkedes med at sammensætte et stærkt trænerteam omkring klubbens bedste damespillere.Ny cheftræner for 2. Division Damer er Mads Bo Jensen, som efter nogle år hos de hvide i sydbyen har sat trænerkursen mod det nordlige Aarhus. 
Mads Bo Jensen er en detaljeorienteret træner, der elsker at udvikle på spillernes individuelle kompetencer. Desuden mener han, at det er vigtigt at give spillerne ejerskab over holdets retning ved at inddrage dem i beslutningerne på banen. Denne tilgang til trænergerningen får han rig mulighed for at udføre med sin kommende spillertrup:"Jeg valgte Skovbakken, da der er et rigtig godt miljø og en spændende dameafdeling med nogle rigtig dygtige spillere. Jeg tror på, at jeg kan være med til at rykke spillerne i deres personlige udvikling og fortsætte den tidligere træners flotte arbejde med holdet."

Desuden ser han Skovbakken Håndbold som en klub, hvor han kan dygtiggøre sig inden for trænerfaget:

"Jeg tror ligeledes, at det er det rigtige ”næste skridt” for mig i min udvikling som træner. Skovbakken er en klub med en rigtig god klubkultur og et rigtig godt sammenhold på tværs af foreningen og dette ser jeg som en kæmpe styrke. Jeg ser frem til at sætte mit præg på holdet sammen med det øvrige trænerteam, at udvikle på pigerne og forhåbentlig skabe gode resultater."

Ved sin side får Mads Bo Jensen den rutinerede Kristian Paulsen, som dermed tager sin fjerde sæson som træner i Skovbakken Håndbold. Han ser frem til det kommende samarbejde:

"Jeg glæder mig til at arbejde sammen med Mads, som jeg har fået et rigtigt godt indtryk af. Jeg håber, at vi sammen kan fortsætte den gode udvikling som Skovbakkens dameafdeling har gennemgået de seneste sæsoner."


Vi ser frem til at se den nye trænerduo i aktion og håber på stor opbakning til hele holdet i den kommende sæson!

Klubnyheder