Kortbane Kickoff

Om stævnet

Skovbakken Håndbold inviterer til Kortbane Kickoff!

- et kortbanestævne med fokus på humør leg og læring.


Det er med stor fornøjelse, at vi for første gang kan indbyde håndboldklubberne i og omkring Aarhus til Kortbane Kickoff. Stævnet er for U9- og U11-hold og spilles på forkortede baner lørdag den 12. september i Vejlby-Risskov Hallerne.


Projektet har modtaget støtte fra DIF og DGI's foreningspule, og ungdomsformand i Skovbakken Håndbold Mads Christian Voss ser frem til at give de unge østjyske spillere en sjov og lærerig dag i hallen.


"I sidste sæson gik ungdomsspillerne glip af de afsluttende stævner, der for de fleste udgør sæsonens absolutte sociale højdepunkt. Med Kortbane Kickoff ønsker vi at lægge dette i glemmebogen og indlede den nye sæson med et brag af en håndboldoplevelse."


Som et led i at skabe en god oplevelse for alle spillere, bliver der ikke registreret resultater til stævnet.


"Vi vil gerne give spillerne en god start på sæsonen, hvor det vigtigste er, at alle spillere tør bidrage, og hvor nye spillere bliver opfordret til at tage chancer. Derfor har vi besluttet, at pointtavlen forbliver slukket i løbet af stævnet. Vi vil med dette forsøge at skabe et stævne, hvor det vigtigste ikke er, om man vinder, men at alle spillere udvikler sig ved at tage chancer og begå fejl."


Om Covid-19

For at gennemføre stævnet forsvarligt og i henhold til det gældende forsamlingsforbud inddeler vi turneringen i fire puljer med seks hold. Når en pulje er færdigspillet, er der 45 min. pause med tom hal før næste pulje begynder at spille. Derved undgår vi overlap mellem puljerne, og de frivillige kan nå at afspritte mål, bolde og materialer.

Invitation
Sk%c3%a6rmbillede%202020-08-20%20kl.%2010.28.49