Målsætning

Sk%c3%a6rmbillede%202018-01-21%20kl.%2019.49.37
Målsætning for ungdomsafdelingen

Ungdomsafdelingen i Skovbakken Håndbold har en målsætning på seks områder.

1. Skovbakkens børne- og ungespillere skal opleve et træningsmiljø, som er kendetegnet ved en udviklingstankegang, hvor processen vægtes i forhold til produktet.

Dette skal afspejle sig i legen, samt at den tekniske og motoriske udvikling er i centrum hos vores børnespillere (U8, U10 og U12), mens de sportslige mål og den taktiske udvikling vægtes i højere grad hos vores ungespillere (U14, U16 og U18).

Derudover skal vi sikre vores spillere et træningsmiljø, hvor den enkelte spiller kan udvikle sine håndboldevner ved at blive udfordret på det rette sportslige niveau med udgangspunkt i spillerens tekniske, fysiske, mentale og sociale forudsætninger.  

2. Vi vil gerne sikre, at vores ungdomsspillere får nogle oplevelser som tilskynder til fællesskabsfølelse, ansvar, demokrati og respekt.

Desuden er det centralt, at ungdomsspillerne oplever en glæde og interesse ved det at spille håndbold hos os. 

3. Vi vil gerne sikre vores trænere et godt fagligt og socialt stimulerende miljø med mulighed for at få sportslige og menneskelige udfordringer, der svarer til trænerens forudsætninger.  

4. Vi vil gerne sikre et godt og givende samarbejde med forældrene til børn og unge mennesker, som spiller håndbold i hos os.  

5. Vi vil sikre, at organisationen synliggør og profilerer vores holdninger, værdier og det flotte arbejde der udføres at mange dygtige frivillige trænere og ledere i ungdomsafdelingen 

6. Vi vil sikre, at vores organisation er indstillet til at varetage ovennævnte målsætninger, med mulighed for at indgå i et udviklende samarbejde med seniorafdelingen.