Klubnyheder

To point og to kontraktforlængelser!

23. marts 2021, 09.23Søndag eftermiddag tog vores 1. Division Herrer den tredje sejr på stribe og med fire kampe tilbage indtager holdet en solid placering i midten af rækken. Efter den obligatoriske sejrssang fik stemningen yderligere et løft, da det blev afsløret, at klubben har forlænget samarbejdet med cheftræner Patrick Petersen og assistenttræner Henrik Jørgensen. Dermed er der sikret høj håndboldfaglighed og kontinuitet på trænerbænken, når vores 1. Division Herrer også i næste sæson skal tage kampen op i landets næstbedste række.

Det bliver Patrick Petersens tredje sæson i Skovbakken Håndbold og den anden som cheftræner for 1. Division Herrer. Vi er sikre på, at han også i næste sæson vil lægge yderligere lag på sit store trænertalent. Om forlængelsen udtaler han:

"Jeg har valgt at forlænge med endnu et år i Skovbakken, fordi det er det helt rigtige sted for mig. Skovbakken og spillerne har fra første dag vist mig en kæmpe tillid, og jeg er meget taknemmelig for, at klubben fortsat vil give mig ansvaret. Der er en god harmoni i truppen, hvor alle bidrager til den gode træning, og det bliver spændende at arbejde videre med i den kommende sæson. Det har været nogle lærerige år i samarbejde med Patrick Sanggaard og Henrik Jørgensen, og jeg vil gerne fortsætte den læringskurve i teamet sammen med Henrik. Jeg glæder mig til endnu en sæson i Skovbakken, hvor vi skal bygge videre på det fundament, der skal være med til at fastholde os i 1. division. Jeg ser frem til mit fortsætte arbejde sammen med spillerne, hvor vi skal forsøge at udvikle holdet og klubben i en positiv retning."

Som trænerkollega får han den bundrutinerede Skovbakken-mand Henrik Jørgensen, der i form af oprykninger og succesfulde sæsoner i 1. division har sat sit præg på vores herreafdeling i mere end en håndfuld sæsoner. Han ser ligeledes frem til nye spændende udfordringer i 1. division:

"Jeg glæder mig til at fortsætte samarbejdet med klubben, spillerne og trænerstaben. Jeg ser frem til at videreudvikle dét træningsmiljø, der har været afgørende for, at vi nu er en etableret 1. divisionsklub. Specielt glæder jeg mig til at fortsætte med at vise, at vi som klub er dygtige til at tiltrække og udvikle unge talentfulde spillere, give dem spilletid og få dem til at lykkes på dette niveau."

Vi håber, at alle venner af Skovbakken Håndbold og øvrige håndboldinteresserede fra Aarhus og omegn vil bakke op om de to trænere og holdet i den kommende sæson, når det forhåbentlig bliver muligt at lukke dørene op til en god gang håndbold i Vejlby-Risskov Hallen.

Klubnyheder