Målsætning

Målsætning for ungdomsafdelingen

Ungdomsafdelingen i Skovbakken Håndbold har en målsætning på seks områder.


1. Skovbakkens børne- og ungespillere skal opleve et træningsmiljø, som er kendetegnet ved en udviklingstankegang, hvor processen vægtes i forhold til produktet.


Dette skal afspejle sig i legen, samt at den tekniske og motoriske udvikling er i centrum hos vores børnespillere (U7, U9 og U11), mens de sportslige mål og den taktiske udvikling vægtes i højere grad hos vores ungespillere (U13, U15, U17 og U19).


Derudover skal vi sikre vores spillere et træningsmiljø, hvor den enkelte spiller kan udvikle sine håndboldevner ved at blive udfordret på det rette sportslige niveau med udgangspunkt i spillerens tekniske, fysiske, mentale og sociale forudsætninger.  

2. Vi vil kæmpe for, at vores ungdomsspillere får nogle oplevelser som tilskynder til fællesskabsfølelse, ansvar, demokrati og respekt. 


Desuden er det centralt, at ungdomsspillerne oplever en glæde og interesse ved det at spille håndbold hos os. 

3. Vi vil kæmpe for, at vores trænere har et godt fagligt og socialt stimulerende miljø med mulighed for at få sportslige og menneskelige udfordringer, der svarer til trænerens forudsætninger.  

4. Vi vil kæmpe for et godt og givende samarbejde med forældre til vores spillere.

5. Vi vil kæmpe for, at organisationen synliggør og profilerer vores holdninger, værdier og det flotte arbejde, der udføres af mange dygtige frivillige trænere og ledere i ungdomsafdelingen. 

6. Vi vil kæmpe for, at vores organisation er indstillet til at varetage ovennævnte målsætninger, med mulighed for at indgå i et udviklende samarbejde med seniorafdelingen.