Kontingent

Ny spiller?

Vil du spille håndbold i Skovbakken skal du klikke på "Tilmelding" i øverste hjørne her på hjemmesiden. Husk at vælge det rigtige hold. Du kan også oprette dig som spiller på holdets side. 


Holdets træner og Skovbakkens administration modtager herefter dine informationer og du vil automatisk blive oprettet på holdet via Holdsport. 


Inden for 24 timer vil du blive opkrævet det gældende kontingent. Efter betaling kan du deltage i holdets træning og kampe.

Fritidspas til børn og unge:
Med et fritidspas kan børn og unge fra økonomisk trængte familier få et tilskud på op til 1.000 kr. om året til at betale kontingent i en forening.

Aarhus Kommune ønsker med fritidspasset, at give børn og unge mellem 3 og 17 år lige mulighed for at deltage aktivt i foreningslivet.

Læs mere om Fritidspasset her: https://www.aarhus.dk/forening/tilskud-stoette-og-puljer/foreninger/fritidspas/

En sæson i Skovbakken Håndbold Ungdom starter ca. medio april og slutter i påsken det efterfølgende år. Der bliver opkrævet kontingent i august/september.

Kontingent opkræves via Holdsport

Efter 1 uges prøvetræning skal man selv melde sig ind via hjemmesiden, hvorefter man fortsat kan deltage i træning og udtages til kampe, stævner og andre aktiviteter.


Spillere som er i restance kan IKKE udtages af træneren til træning/kampe før der er betalt.


Klubbens trænere, som selv er aktive spillere, betaler fuldt kontingent som alle andre.


Nye spillere, som starter efter jul, betaler halvt kontingent. Der ydes ikke dekort, hvis man ikke deltager i alle ugens træninger.


Opkrævning af kontingent foregår altid via Holdsport og opkræves i september. Seniorspillerne kan vælge at betale deres kontingent over 2 gange i henholdsvis september og januar.

Kontingentansvarlig: Birgitte Schütt - mail: famschutt@gmail.com

Udmeldelse

Udmeldelse foretages via Holdsport. Her finder man sine profilindstillinger, vælger "Slet min profil" og bekræfter herefter sit valg. Herefter modtager klubbens administrator en anmodning om sletning af spiller, som accepteres såfremt der ikke er restancer mellem spiller og klub.


Eventuelle restancer vil blive opkrævet inden spilleren udmeldes eller spillercertifikat frigives til anden klub.


Refusion ved spillerstop: 

Ved udmeldelse før jul tilbagebetales 50% af fuld kontingent. Ved udmeldelse efter jul tilbagebetales 0 kr.

Vidste du...

At kontingentet faktisk kun dækker 1/3 af klubbens drift og udgifter. Mange har den opfattelse, at kontingentet dækker alle udgifter i klubben, men det er langt fra sand­heden. 


Klubben er derfor afhængig af andre indtægtskilder, for at holdene/spillerne f.eks. kan få spillertøj, være med i turneringen, spille i hallerne, have dommere til kampene, få en afslut­ningsfest og meget andet.

Kontingentsatser sæsonen 2023/2024

Trille Trolle750 kr.
U5-6750 kr.
U111.350 kr.
U131.550 kr.
U151.750 kr.
U171.900 kr.
U192.250 kr.
Senior2.250 kr.
Senior u/træner1.800 kr.
Senior u/træningstider1.400 kr.
Passive medlemmer250 kr.


Betaling af kontingent i Holdsport-appen

Vi ønsker, at betalingen af kontingent skal være enkelt og overskueligt for vores medlemmer. 


Er du I tvivl om, hvordan du gør, vil vi derfor råde dig til at følge nedenstående link. Her kan du se, hvordan man betaler kontingent med betalingskort eller MobilePay i Holdsport-appen:


https://www.holdsport.dk/da/spoergsmaal-svar/spiller-foraelder/profilindstillinger/kontingent-forening