Bliv Træner

Bliv træner i Skovbakken Håndbolds ungdomsafdeling.

Har du lyst til at være en del af et af vores trænerteams? 

Kontakt Team Ungdom HER hvis du har spørgsmål eller ønsker at blive træner hos os. 

 

Hold
Vi har hold fra U8, hvor det primært er leg med bold til hold, der træner benhårdt for at blive blandt de bedste.Vi har hold i samtlige aldersgrupper og køn (dog ikke U16 piger i 2018/2019), hvilket giver muligheder for dig som ny træner i forhold til at finde et match her hos os.

 

Uddannelse
I samarbejde med DGI afholder vi hvert år 5 kurser internt i vores ungdomsafdeling. Temaerne på disse kurser er besluttet i fællesskab, men har man lyst til at komme på andre kurser i DGI, KFUM eller DHF er det også muligt. Vi ønsker dog, at helt nye trænere først og fremmest deltager i vores egne kurser, før de bevæger sig videre.

 

Trivsel
Vi går vi meget op i, at vores ungdomstrænere trives i klubben. Vi gør meget for, at alle trænere kender hinanden, så vi også har mulighed for at hjælpe hinanden. I løbet af en sæson har vi mange fælles arrangementer trænerne i blandt, der gør, at det altid er hyggeligt at komme i Vejlby Risskov Hallerne.

Tøj
Alle trænere i klubben får en træningsdragt udleveret i starten af sæsonen, som de skal bære til samtlige af holdets kampe. 

Som udgangspunkt har vi altid plads til flere trænere, men vi vil rigtig gerne have et møde med dig for at se, hvor vi kan finde et hold til dig i klubben.

Ungdomstrænere på kursus
Sk%c3%a6rmbillede%202018-03-28%20kl.%2008.04.25