Klubnyheder

VI SØGER NYE TRÆNERE TIL 3. DIVISION HERRER I SÆSONEN 2021/22

20. april 2021, 10.48


Det nuværende trænerteam for vores 3. Division Herrer har af arbejdsmæssige årsager valgt at stoppe. Derfor er vi på udkig efter en ny kompetent trænerduo, der har lyst til at arbejde videre med holdet.

 

Holdet sluttede den afkortede sæson som ubesejret på førstepladsen i 3. Division, og vi forventer, at der også i den kommende sæson bliver tale om et slagkraftigt mandskab, der kan byde sig til i toppen af rækken. Truppen består af en god blanding af unge spillere og erfarne Skovbakken-folk.

 

Der trænes tirsdag og torsdag i Vejlby-Risskov Hallen, hvor der over en årrække er blevet opbygget et unikt træningsmiljø med vores 1. Division Herrer, som vi ønsker at bevare.

 

Vi søger derfor to trænere, der kan bidrage til at videreudvikle træningsmiljøet og indgå i et tæt samarbejde med trænerteamet på 1. Division, Patrick Petersen og Henrik Jørgensen, om at modne unge spillere til 1. Divisions-niveau.

 

Som træner i Skovbakken Håndbold skal du desuden være frisk på at deltage i det sociale uden for banen, da det er en vigtig del af vores klub.

 

Hvis det lyder som noget for dig, er du meget velkommen til at kontakte Christian Meklenborg:


christianmek93@hotmail.com

Klubnyheder