Klubnyheder

Stor kamp af Skovbakken i “Helvede i Syd”

19.09.2022

Skovbakken har i sæsonstarten kun opnået 1 point i de første 2 kampe og senest et stort nederlag hjemme til TMS Ringsted. Det var derfor et tændt Skovbakken mandskab der søndag mødte TM Tønder. For Skovbakken var det med en god fornemmelse, “Alt på gul” har nemlig de sidste 3 sæsoner vundet begge indbyrdes opgør.


Og det kan slåes fast med det samme, at denne sæsons første indbyrdes opgør ikke ændrede på den statistik. Skovbakken spillede en helt igennem flot kamp og vandt med hele 41-30.


TM Tønder har ellers ikke glemt, at de har en fortid som Liga-mandskab. Hele konceptet fra tiden i ligaen er fastholdt. Sponsorspisning, fanzone og aftermatch og meget mere. Tønders træner Michael Wollesen lignede dog en der hellere ville sidde i omklædningsrummet end til aftermatch, da han efter kampen skulle forsøge at gøre redde for Tønders 11 måls nederlag til Skovbakken.


Meget naturligt tog Tønder træneren udgangspunkt i sit eget mandskab, som han ikke var tilfreds med, men han anerkendte med rette, at de havde mødt et godt Skovbakken mandskab. Skovbakken leverede nemlig en helstøbt indsats og hele mandskabet var i et forrygende spillehumør. Når et hold scorer 41 mål fra alle positioner på banen og samtidig har en målmand der leverer 14 redninger, så skal det give en komfortabel sejr. Og så skal det endda fremhæves at de redninger målmand Mads Hviid tog i situationer, hvor der efterfølgende fløjtes frikast ikke er regnet med i de 14. Helt tydeligt, at han befandt sig godt på sin gamle hjemmebane.


Cheftræner for Skovbakken, Patrick Petersen var også en meget glad mand efter kampen. I sin evaluering af kampen kunne han finde rigtig meget positivt at fremhæve om kampen:


“Vi spiller en kamp hvor vi er i god kontrol hele kampen igennem. Vi holder vores aftaler og 41 mål fortæller tydeligt, at vi har en effektiv offensiv” konstaterer cheftræneren.


På spørgsmålet om han vil fremhæve nogen spillere i denne sejr bliver det holdet, der bliver fremhævet:


“Jeg kunne fremhæve mange i denne sejr, men det bliver hele holdet jeg vil fremhæve. Alle løser deres opgave, så det var faktisk svært for os i trænerteamet at foretage udskiftninger. Vi foretager lidt justeringer i pausen, så vi hele tiden har modtræk mod Tønders træk. Vi har et godt samspil mellem bagkæden og stregen, vi er farlig både ude fra og på gennembrud og så kan vi spille bredt og få fløjene i spil, derfor vinder vi med 11 i dag” slutter Patrick Petersen.


Holdet håber de gode takter kan fortsætte allerede fredag aften, når liga nedrykkerne fra Skive gæster Vejlby-Risskov Hallen fredag aften, der er kampstart kl. 20.00


TM Tønder - Skovbakken 30-41 (16-21)


Målscorer for Skovbakken: Anders Gade 8, Mads Johansen 6, Rasmus Mørup 5, Tobias Jørgensen 4, Carl Søndergaard 4, Jeppe Hauskov 3, Emil Sidelmann 3, Mikkel Hansen 2, Patrick Sanggaard 2, Marius Egdal 1, Malte Nøddesbo 1, Jakob Loft 1, Mikkel H. Pedersen 1.


Målmand: Mads Hviid 14 redninger på 44 afslutninger (32 %)


#skovbakkenhåndbold #altpågul

Klubnyheder