Klubnyheder

Ny cheftræner for 2. division damer

18. april 2018, 22.57

Det er med stor glæde, at vi nu kan offentliggøre, hvem der skal stå i spidsen for vores 2. division damer i den kommende sæson.


Det bliver 30-årige Kristian Paulsen fra Holstebro, der tager imod spillerne, når de starter op med sommertræningen i maj måned. Kristian flytter til Aarhus sammen med sin kæreste og glæder sig til at blive en del af Skovbakken Håndbold.


"Fra
 første kontakt med Skovbakken var jeg meget positiv, da jeg har hørt meget godt om klubben. Jeg ser det som en klub med en god balance mellem det sociale og det at være seriøs omkring spillet på banen".


Kristian har stor trænererfaring og har igennem en årrække arbejdet målrettet med talentudviklingen i Holstebro Håndbold 90 og TTH Holstebro. God træning og spillernes individuelle udvikling er derfor en stor prioritet for den nye træner.


"Spillerne kan forvente en træner der stiller krav. Når vi står på banen, er forventningen, at man yder det maksimale, både til træning og i kamp. 
Jeg vil gøre alt for at flytte spillerne, både individuelt, og som hold".


Og den nye cheftræner lover fart over feltet, når vi skal se 2. divsion damer i hallen til næste sæson.


"J
eg vil have fart frem af banen, og man skal ikke være bange for at gå mod mål. Vi skal turde lave fejl - så bliver man i min verden en bedre håndboldspiller".


Vi ser frem til samarbejdet med Kristian og glæder os til at følge  holdets udvikling.

Klubnyheder