Klubnyheder

EN BESKED FRA TEAM UNGDOM

10. maj 2020, 12.43

Kære forældre og spillere i Skovbakken Håndbold

 

Først og fremmest: Vi savner jeg. Vi savner tirsdagene og torsdagene med hallen fyldt med spillere, og vi savner søndagene med fart på i Vejlby Risskov Hallen.

 

Det har været træls, at vi ikke fik sagt tak for en god sæson, som vi plejer med præmier til årets kammerater og årets spillere på holdene. Men heldigvis er vi så småt begyndt at tænke på, hvordan vi kan komme i gang igen.

 

Normalt ville vi jo være i gang med sommertræning og spille bold i sandkassen, men det bliver desværre ikke så meget håndbold – og slet ingen strandstævner – denne sommer.

 

Vi er dog ved at undersøge mulighederne for at sende U13 og U15 spillerne til træning, men det er selvfølgelig med de restriktioner, der blandt andet lyder på:

  • Det skal foregå udendørs
  • Maksimalt 10 personer sammen inkl. trænere
  • 2 meters afstand
  • Ingen fælles remedier (herunder også bolde.

For mere information kan I læse her:

https://www.haandbold.dk/nyheder-og-presse/nyheder/faelles-retningslinjer-for-udendoerstraening/?fbclid=IwAR3If__gUZYixdhqvK4AvTtFIOdtMrYc8ofH27w1CLCv43K4dRPTfTHaF64

 

Dette kigger trænerne på, men det er op til de enkelte trænere og afdelinger at finde ud af, hvorvidt det kan lade sig gøre at påbegynde sommertræning indenfor restriktionerne, og i hvilket omfang en sådan træning vil kunne udføres under.

 

Dog venter vi frem til den 8/6, før vi vil vurdere, om vi kan sende U9 og U11 spillerne til træning. På nuværende tidspunkt har vi ikke trænerkapaciteten til at inddele dem i de små grupper, der gør, at vi kan overholde restriktionerne. Og håndbold for de mindste skal være leg med bold, og ikke udelukkende fysisk eller motorisk træning, som der er lagt op til med disse restriktioner. Derfor håber jeg, at I kan vente lidt endnu, før vi kan tilbyde træning.

 

Med venlig hilsen

Team Ungdom

Klubnyheder