Klubnyheder

Vedrørende kontingent i sæsonen 2020/21

16. februar 2021, 15.48

Kære medlemmer og forældre i Skovbakken Håndbold

 

I takt med at smittetallene falder, og vaccinerne bliver rullet ud i samfundet, kan vi forhåbentlig glæde os til en snarlig genåbning af foreningslivet. Vi glæder os i hvert fald til dagen, hvor vi kan åbne dørene og byde inden for til træning igen.

 

I og med at træning og kampe har været afblæst i store dele af sæsonen, oplever vi forståeligt nok, at flere og flere kontakter os angående kontingentbetalingen. Henvendelserne handler primært om, hvorvidt man som medlem skal betale fuldt kontingent eller kontingent i det hele taget i denne sæson.

 

Team Ledelses klare holdning er, at kontingentet er udtryk for en betaling for det at være medlem i Skovbakken Håndbold, og ikke for en specifik ydelse som eksempelvis to træninger i ugen.

Vi vil derfor appellere til, at alle medlemmer støtter foreningen ved at betale fuldt kontingent, selvom aktiviteten har været stoppet i en periode. Derved bidrager alle til, at der også er en levende forening med masser af sportslige og sociale aktiviteter, når vi kommer ud på den anden side af nedlukningen.

 

Medlemmernes fælles bidrag er afgørende for os i et år, hvor hjælpepakkerne kun delvist har dækket det corona-skabte hul af mistede indtægter fra:

  • Bakkecup 2020 og 2021
  • Julestævne 2020
  • Frivilligt arbejde til DHL-stafetten, Aarhus City Halvmaraton og Food Festival
  • Manglende entré til 1. divisionskampe

 

Til trods for disse mistede indtægter ser regnskabet for 2020/21 fornuftigt ud, hvis alle betaler kontingent. Det er der heldigvis rigtig mange, der allerede har valgt at gøre det, og vi håber, at endnu flere vil følge trop. I Team Ledelse arbejdes der på, hvordan vi kan kvittere for opbakningen i form af en kompensation på næste sæsons kontingent til alle dem, der har betalt fuldt kontingent i denne sæson. Dette med forbehold for, hvordan regnskabet 2020/21 ender med at se ud.

 

Derudover vil Team Ledelse meget gerne høre fra jer, hvis I har gode idéer til, hvordan vi i næste sæson kan gøre noget ekstra for medlemmerne og gøre det til en endnu bedre oplevelse at være en del af Skovbakken Håndbold.

 

På vegne af Team ledelse.

 

Bedste hilsner Christian Meklenborg

Klubnyheder